Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

21 Temmuz 2011 Perşembe

Zihin kontrolü nasıl yapılır?

Bir kişiye zihin kontrolü yapıcaksanız çocukluktan başlarsınız. Zaten şimdiki dünyaca ünlü kişilerin %90ı disneyde çocukken oynamıştır. Disney tam bi zihin kontrol merkezi! Bunu bilmeyen kendini camdan aşağı atsın zaten. Çocukken en kötü anında yanında olup kanına girerler genelde. Bu adamlar genelde ünlülerin kankası yada menejeri olur. Fark ettiyseniz bunun içinde birde ‘güven’ var. Küçüklükten güven kazanıyorlar. Köstebek filmindeki gibi. Adam çocuğu küçükken besliyo büyüyüncede kendisi için kullanıyo.

Bu zihin kontrolünü yapan ve kurbanın güvenini kazanan kişiye ‘işleyici’ denir. İşleyiciler zihin kontrolünün en önemli elemanlarındandır. Genelde kişiliği değiştirmek için bir ‘tetikleyici’ bulunur. Tetikleyici genelde bir ses el hareketi felan olur. Kurban kişiliğini değiştirirken genelde ya ayağıyla topuğuda hafifçe vurur. Yada göz seyirmesi olur. Bunlar kurbana göre değişir ama ben en çok bu 2sini gördüm. Kurban birden mallaşır. Britney Spears videosunda olduğu gibi.

Bu anlattığım çoklu kişilik bozukluğuydu. Zihin kontrolünün bir türü. Bunun sayısını arttırmak çok basit  hatta durun size bir video daha gösteriyim. Programlamaları çok değişik bir biçimde anlatan çok sevdiğim bi videodur.


Orda anlatmış zaten her bi boku.

Delta: Askerlerde kullanıldığında muazzam sonuçları ortaya çıkar. Düşünsenize insanlardan acıyı korkuyu siliyorsunuz.

Beta:En sevdiğimdir. Bu konu için (bknz:Brazzers). Cinsellik bu programdadır. Bunun bide bir alt kısmı Sex Kitten programlamadır. Onunda videosu var. http://www.youtube.com/watch?v=hH4fglBbdJ8  İnsanları sex kölesi yaparlar genelde bu proglamlama da.

Alfa: Britney Spear’da bundan var işte. Beyni 2 tarafa ayırıp 2 insan gibi kullanıyorlar.

Gama: Eyes wide shut izleyenler bilir. Sonunda adama onlar bir oyundu seni korkutmak içindi felan diyo pezevenk. Sanki bunlar bir rüyaymış gibi göstermeye çalışırlar. Çok film izleyeniniz varsa bilir lan bütün filmlerde öle sikindirik bi sahne vardır zaten.

Theta:İnsanlar lazerlerle yönetmek. Geleceğin silahı. Haarp projesinin bir diğer amacı.

Omega:Britney Spear ağır zihin kontrolü altında bu bir gerçek. Bu programı tam anlamadım. Ama büyük ihtimal kendine zarar vermeye eğilimli ergen sürüsü burdan çıkıyordur lan.

Sonlara doğru arkadan fırlatılan balonlar ise ilgi çekici. Sex bebeğim ouv yeah <3 der gibi duruyo.

Neden ünlüler?

Bak yarram. Günümüzde o kadar embesil varki bu ünlülere tapıyorlar. Onlar ne derse o olur şekline geldi. Mesela MJ. Herif müslüman öldü diyorlar. Belkide ölüm nedenlerinden birisi buydu. Düşünsene televizyonlarda gazetelerde boy boy MJ MÜSLÜMAN OLDU! MÜSLÜMANLARIN SAYISI ...... ARTTI! Belki adamın böyle bişey yapmasından korktular. Justin bieber var bide dimi. Tipini siktiğimin evladı. Nerde ergen mal varsa bunun hayranı zaten. Youtubeda takılanlar bilir. Bu mal hakkında konuşan bi pezenk var. Selena gomezle Justin Bieber öpüştü mü? Diye konuşuyo ve bunun izleyenlerin sayısı geçen gün 35milyondu. Belki daha fazladır. İnsanları fenomen haline getiriyo bu pezevenkler.

Yoruldum amk. Kolay değilmiş lan yazı yazmak. Okuması daha zevkliydi lan. Nese devam ediyorum. Umarım bilgiler işinize yarar.

Sadece ünlülere mi? Hayır. Bakın şimdi size bi video daha göstercem. Hristiyan çocukları nasıl etkilediğine çok dikkat edin!  Bunun adıda Ruhani Programlama.


Lan amcık bununla nasıl zihin kontrolü yapılır? En fazla nolcak ki amk. Diyen varsa gelsin amk.

http://www.youtube.com/watch?v=WMhxCFyoyFA alın piçler. 2 tanede devamı var. Sanırım 2.parttaydı o orospu çocuğu. İnsanları aynı hikayeyla kandırıp toplu ‘intihar’ yaptırdı. Aslında adam hepsine zehir verdi ama orda intihar diyolar. Kendisine de mesih diyo. Sabetay Sevi’nin bi değişik versiyonu.

9 yorum:

  1. Bak guzel kardesim o kadar guzel konusnussun ve yazmissin neden surefesiz seyyanin vesvesene gelip kufrediyosun bunuvdusun senin gibi insanlara ihtiyacimiz var bu dunyadada ahirettede hadi esselmuun alekum

    YanıtlaSil
  2. iyi yazmissin ama keske kufur etmesen cunku ciddi bi yazi ama sen kufur ederek onemsenmesini engelliyosun

    YanıtlaSil
  3. İyiki küfüre takıldınız gençler.. ! Zaten amaç o... !

    YanıtlaSil
  4. küfür illunun etkisi yanlız

    YanıtlaSil
  5. maykıl skofiyld çakması

    YanıtlaSil
  6. Oğlum kafanmı güzel senin

    YanıtlaSil
  7. Hasan Mezarci'da kendisini mesih saniyor yüzde doksandokuz nokta dokuz ona da bu yontem uygulandi sonucuna varabilirmiyiz ki?

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil