Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

20 Temmuz 2011 Çarşamba

1.Dünya Savaşı

Şimdi beyler bu savaşı ve çıkma nedenini az çok biliyosunuzdur. Sırf bir milliyetçi avusturya-macaristan veliahtını öldürüyor. Milliyetçilik akımı, silahlanma ve sömürge yarışı derken savaş başlıyo. İttifak ve itilaf olmak üzere 2 tarafa ayrılıyorlar. Bu sırf gencin veliahtı öldürmesi bardağı taşıran son damla olur. Savaş çıkar ve milyonlarca kayıp verilir.
Burdaki esas nokta milliyetçiliktir. Masonların en iyi silahlarından birisidir milliyetçilik. Dünyayı yönetmek istiyorlar ama önlerinde koskoca imparatorluklar var. Bunlarıda anca milliyetçilik akımı yaparak bitirceklerinin farkındalar. Zaten geçmişte ve bugünde devletlerin en büyük sorunu milliyetçilik. Koskoca Osmanlı’yı bile bitirdiler. Günümüzde hala kürt sorunu ermeni sorunu var.
Bu milliyetçilik akımını isteyince yapamıyosun. Maddiyat gerekiyo. Oda masonlarda bolca var. Milliyetçilik akımlarını finanse ediyorlar. Sırflara bişeyler vaad ediyorlar ve onları isyana teşvik ediyolar. Ondan sonrada 1.Dünya Savaşı.
Peki neden savaş? Savaş çıkarınca götleri göğe mi çıkıyo? Bunların esas sebebi para. Savaş demek para demektir. Hem imparatorluklar yok oluyor. Milliyetçileri kendi işlerinde kullanıyolar. Hemde silah ve cephane satarak para kazanıyorlar. 1 taşta 2 kuş.
Bu veliahtı öldüren sırf genç ise bir mason locasına üyedir. Tüm o tarih dersinde anlatılanların arkasında masonlar vardır. Heriflerin el atmadığı konu yok anasını satıyım.Bizde bu heriflerin ne kadar pisliği varsa hepsini deşifre edicem amk.
Daha blogun başındayız lan. İlerde uzun konular gelcek.

1 yorum: