Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Bones and skulls

Bones and skulls. Çok taşaklı heriflerin olduğu bi örgüt. Bu herifler Yale Üniversitesinde bi binada ayinler yapıyolar. Bu örgüte girmek için Yale Üniversitesinde okuman lazım. Yani ben öyle duydum. Büyük ihtimal doğrudur.
George Bush’da bu örgüte üye. Hatta sülalece üyeler. Bu örgütteki herifler günümüzün süper zenginleri. Bush zaten bu örgüt işleriyle pek bi ilgileniyo. Bush hakkındaki iddaalar o kadar fazlaki birisi Elizabeth’in torunu diyo birisi Hitler’ın torunu diyo. O zaman Elizabeth ve Hitler’ın ilişkisi vardı amk. Beyin bedava. Anlıcağın çoğu uydurma. Ama mason localarında olduğu masonlara hizmet ettiği ve %99 mason olduğu kesin bilgilerdendir.
O ayin yaptıkları binada çekilen ayin videolar mevcut. Binada pencere bile yok amk. Nefessizlikten gebersin piçler. İlluminati adlı belgeseli izleyen varsa bilir bu örgütü ve o ayin videolarını. Kendi elemanlarına bile işkenceyle zihin kontrolü yapıyolar. Yanlış hatırlamıyosam yaklaşık 900 üyesi vardı. 600de olabilir lan unuttum amk bende insanım.

 
Bide hatıra fotoğrafları var amk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder