Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

2 Ağustos 2011 Salı

Medya



Selam piçler.

Hiç uzatmadan konuya gircem. Küfürde edemicem. Küfürü bitirmeme saatler kaldı bu süre içinde herkesin ebesini sikicem. Bu arada hayırlı ramazanlar. Şakirt diyenlerin de anasını sikiyim.

Bu konuda esas olarak ben Eminem, Lil Wayne ve Keşha’ya değinicem. Belki yazının devamını yazıp 2.partta başkalarını ele alırım. Eminemle başlıcam çünkü en çok sorulan bu ibne. Herkes eminem ne iş? Diye soruyo. 

Tek tek cevap vermek zor oluyo amk artık sorana bu yazıyı yollarım.

Tamam başlıyorum. Videolardan bi girelim ki boş yere atıp tutuyo diyerek okumayın. Kafama göre yazıcam sıra yok. İlk Space Bound gözüme çarptı. Ondan bi girek.

Durun 1 sn. Karışıklık olmasın belki bilmeyenler vardır diye anlatıyım. Slim Shady. Sarı saçlı hali. Zihin Kontrolüyle 2. Kişilik yaratılmış. Çoklu kişili bozukluğu yani. Hatta geçen gün birisi sayfada NWO güreş takımını sormuştu. Ordaki heriflerde de var bi bozukluk. Hatta birisi var ki herif 1 değil 2 değil 3 kişiliği birden kullanıyo. 3 ayrı kişi olarak güreşiyo. Videosu da vardı ama hiç uğraşamam siz bilin yeter. İnanmayan araştırır zaten.

İlk bakışta bişey yok. 2.de de bişey yok. 3.de belki. Öncelikle sözlere bakınca bir aşk şarkısı olduğunu görüyoruz peki ya bu ne alaka?

 
Çoklu kişilik bozukluğu diye burda kaç gündür götümü yırtıyorum. Sözlerle alakasız bence bu sahne. Hadi o kısım masum bi sahne olsun. Buna ne diceksin?

Adam aşkından ölüyo yav. Diyen var mı? Utanmayın amk aklınızdan geçirmişinizdir bi kısmınız.  Alın size çoklu kişilik bozukluğu ve zihin kontrolünün sonu.

Hemen Love the way you lie klibine geçicem. Tamamen masum bi klip. Herkes Eminem’in Rihanna hayranlarını çalmak için yaptığını söylüyor ama...
 
Şu resimdeki dövme biraz garibime gitti. Klipte ben başka bişey bulamadım. Belki vardır bilmiyorum. Bu yazıyı klipler açısından pek araştırma yapmadan yazıyorum. Kendi gördüklerim bunlar. Devam edelim.
Slim Shady bebeğim. Zihin Kontrolünün prensi. The Real Slim Shady’e bakmak ister misin?

 
Hassiktir bak sen şu işe.  Birden arttılar. Birsürü kişiliğim var demeye mi çalışıyo ki? Onu tam çözemedim ama gözler dikkatimi çekti. Sanki bir yarısı karanlıkta kalmışta diğeri aydınlıkta gibi. Işıklandırmadan öyle diyenlere bi cevabım var. O göz o kadar karanlık olamaz. Çevresi daha aydınlık.
 
Rastlantıya bak amk.  Zihin kontrolünün kraliçesi de burdaymış. Britney Spears!
 
Slim Shady fabrikası. Monarch Projesinin yapıldığı bi ada vardı amk..... Aklıma gelmiyo şimdi. Long Island’dı sanırım. Orası geldi aklıma. Zihin Kontrolünün esas merkezi. Çoklu kişiliğin merkezi. Videonun sonunda da herkesin içinde bir Slim Shady vardır demeyi de unutmuyo. Herkesin 2. Kişiliği vardır. Bu beyinle alakalı. Beynin sağ ve sol lobu farklı davranıyor. İşte bu çoklu kişilik bozukluğu anasını satıyım anlayın artık.

 Bu kısma çok gülmüştüm.

Vay amk. Yine bir ışıklandırma şaheseri. Nasıl becermişlerse(!) Photoshopun anasını ağlatmışlar.

 At Hırsızı was here.

 Porn?


 Bide tükürüyo seni .... seniii.
Çok garip bi olay. Videoda olay anlatılır. Şimdi Stan diye birisi aşırı hatta manyaklık derecesinde Eminem hayranıdır. Eminem gibi saçını boyar felan. Eminem’e sürekli mektup felan yazar. Cevap alamaz. Saatlerce konser sonrası Eminem’i bekler ama Eminem siklemez. Adam iyice sinirlenir son mektubunu atar. Sonra hamile sevgilisini arabasının bagajına atar. Sonra o sinirle ve sarhoşlukla arabasına atlar. Ses kaydını başlatır ve Eminem’e küfürler eder. Sonra nasıl göndercem lan derken köprüden aşağı uçar. Herkes ölür. Eminem ise klibin sonunda mektupları okur ve o ölenin Stan olduğunu anlar. Kısacası Eminem uğruna ölenler var. Bu bir gerçek. Justin Bieber’in laf attığı manyak bi fanının intihar ettiğini duymuştum bi aralar. Benimde öyle bi arkadaşım var atlasa da kurtulsam diyorum amk. Bazen bi işe yarıyo bu ünlüler. İşte görüyosunuz. Adam istemese de birileri ölüyo.
Shake That klibinde bakın neye denk geldim. Damalı zemin üstündeki karılar. 



 Kolye ve Unikorn diyorum. Başka da bişey demiyorum.


Adamımızı o kadarda kötülemeyelim. Sonuçta oda zihin kontrolünden bazı ayinlerde çıktı. Herifin beyni sikildi. Bakın size bi tespitimi göstericem. 

3 a.m.
Eminem nerde olduğunu bilmiyor. Sanki kaybolmuş gibi. Hatta hafızasını kaybetmiş ama yavaştan hatırlat gibi.

Burda da birisinden kaçar gibi. Bu kareyi yakalayana kadar anam ağladı.

Klasik ayinlerdeki el kesme.

Önceki yazıda demiştim. Her filmde var diye. Daha bitmedi devamı var...


Anlaşılan hap bağımlısı yapmışlar. Yöntemlerinden biride budur. Polisiye dizilerde bile vardır. Hap için götünü verir orospular.

 Bir kurbanımız eksikti. Onuda bulduk.
Kan banyosu.


Her tarafta ölüler var. Bazılarını kendi öldürüyor. Belkide hepsini...


Bu klip çok ilginç. Sözlerine de bi bakalım.

Bence orda kastettiği şey illuminati.

Bir sorun daha var. Eminem amerikayı berbat edenler arasında 58. Sıradadır. İnsanları şiddete yönlendirir. Forgot About Dre ve Kill şarkı sözlerinden anlaşılıyor zaten. Şimdi fark ettim de... The Real Slim Shady klibinde aslında herkesi kendisi gibi yapmak istiyoda olabilir. Stan’i düşününce gerçektende başarmış. 
Özenilen birisi haline geldi. Fark ettiyseniz bu videodan sonra hep Shady olarak video çekti.

Duyduğuma göre çocuklarını öldüren adamın evindeki kişisel dolabında 3 a.m. şarkı sözleri bulunmuş. Sloganı unutmayın. İlluminati tesadüfleri sever <3

Adamın tek savunması Not Afraid. Ama ondan sonra Fast Lane’da kolyeyi takmasını biliyor. Olum çok ironik oldum lan herife bi küfrediyorum bi iyi gözle bakıyorm.

2 resim daha koyup konuyu bitircem. Lil Wayne’e geçicem ondan sonra.


Açık açık tehdit etmişler herifi. Özet geçersek. Eminem zorla yapıyor bunları. Aslında bütün ünlüler zorla yapıyor. Yaptırılıyor! Yapmayanların cezasını MJ ve DMX’te gördük. En önemli ve kötü kısmı ise Eminem kafayı yemiş olan bir sürü fan yapmak istiyordu. Kliplere ve yaşananlara bakınca istediğinin gerçekleştiği anlaşılır. Yazık amk aşırı fanlara. Hele ergen fanları varki yani anlatmayım öyle böyle değil. Şimdi burda ana avrat 2 saat saydırırdım ama oruçluyum. Bi dahaki ay bu küfür açığını yeni yazılarla kapatıcam. Çok doluyum bu aralar çok küfür edesim var.


Lil Wayne.

Tanrıdan korkan illuminati üyesi. Uzaylı piç.

Tanrı korkusunu göz kapaklarından anlayabiliriz.

Fantaziye bak lan. Herif göz kapaklarına dövme yaptırmış.
Boynunda God dövmesi. Fark ettiyseniz altında yıldız var. Tanrım ben ünlü yap gibi bişey bu.

Adamımızı biraz anlatıyım. Kendisi dindardır. Tanrı korkusu tavan yapan birisi. Yaptıkları yüzünden korkuyordur büyük ihtimal. Kendisi uzaylıdır. Yani öyle diyor. I Am Not a Human Being klibinde açıkça söylüyor bunu. Herifi pek sevmem takipte etmem. Bir okurumuz sağolsun çok yardımcı oldu bu yazımda. En çok tutan klibi Lolipop. Ben bi bok anlamadım o kadarda iyi değl bana göre. Ama arabaya hayran kaldı. Mübarek sanki ayaklı genelev. Neyse zaten o kadar uzun yapmıcam bu konuyu. Pek bi bok yok zaten.

I am not a human being. 
Aralara bazı resimler eklemişler. Uzaylılar gerçekten var ahanda resim der gibi.
 
Kanka nbr? Ne zamandır gözükmüyodun.

Gözlere bak be. Reptilianı andırıyor.
Sadece bu kliple de sınırlı değil. Bir çok şarkısında uzaylılar var ben uzaylıyım diyormuş. Lil Wayne fanı bir okurum söyledi.

Gelin birde Dirty Dancer’a bakalım.

Herşeyi gören göz.

Gene tek göz. 

Hayranlarına yaptırmayı unutur mu hiç?


Özellikle 2. Resme dikkat. Reptilian ve sürüngenler.

Aslında kendisi illuminatiyi pek sevmiyor. Önce ünlü olur sonra piçlerden kurtulurum diye düşünmüş aynştayn. Ama 8 ay hapsi yiyince tekrar illuminatiye döndü. Anlıcağınız herkes kurtulmak ister ama kurtulamaz. Bütün sanatçılar böyle. Ün ve şöhret için girerler herkesi sikerler sonra çıkamazlar. Mecbur kalırlar devam etmeye.

2. yazımda görüşmek üzere.. Büyük ihtimal Kesha ve Linkin Park'ı anlatıcam.

Edit: Şu videoyu unuttum http://www.youtube.com/watch?v=kJRIs7TlPw0 alın dinleyin 5sn.

11 yorum:

  1. Çok güzel çok. Devam böyle

    YanıtlaSil
  2. güzel bir yazı olmuş. ehehe bu küfretmeyen halinse ramazandan sonra düşünemiyorum bile seni :D :D :D olsun olsun içinden geldiği gibi yaz sen. yeter ki araştırmayı bırakma. bizi bilgiden mahrum bırakma. hadi öptüm

    YanıtlaSil
  3. O küfürleri ramazandan önce yazdım :D küfür yazcam diye aşırı hızlı yazmıştım o kısımları :D

    YanıtlaSil
  4. kardeş hayal gücün cok iyi

    yazdıklarının hepsi varsayım kanıt lazım ve bunların kanıta benzer yanı yok

    YanıtlaSil
  5. illuminatiye kayıtlı oldukları ile ilgili belgeyi nrden alabilirim? rockefeller plazadan verirler mi?

    YanıtlaSil
  6. İyide mj yi biliyoruzda dmx e ne oldu merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
  7. HAHAHAHAHAHAHAHA VELED SENİ

    YanıtlaSil
  8. Çok komiksin diyorum başkada bişey demiyorum hayal gücün büyükmüş ve ünlüleri eleştirip popüler olmaya çalışan bi zavallı mısın nesin her neysen böyle işlerle çok uğraşma derim

    YanıtlaSil
  9. doğru demişsin devam

    YanıtlaSil
  10. Eminem i araştırmaya gerek yok zaten adam bi konserinde ewt ben ruhumu sattım dedi

    YanıtlaSil