Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

4 Ağustos 2011 Perşembe

Medya-2



Yazı yazmaktan sıkıldım. Belki biraz ara veririm.

Şimdi biraz konuşalım öyle başlayalım yazıya. Önceki yazı hakkında olumlu yorumlar var. Umarım bu yazıda iyi yorumlar alır.  Hatta alıcağından eminim. Tespitlerime güveniyorum. Yazıya başlamadan önce pek bişey bilmiyorum Kesha ve Linkin Park hakkında. Ama kliplerine 1er kez bakınca ne oldukları anlaşılıyo. Özellikle Linkin Park fanlarının ne kadar kör olduğunu anladım. Adamlar günde 1000 kere klipleri izliyo ama onları atlıyosa ben bunda bişey ararım. Özellikle Linkin park ve maNga’yı karşılaştıranlara selam. Alayınızın anasını. Olum ne malsınız lan. Linkin Park Türkiye’de çıksa ve İlluminatiye katılmasaydı maNga’nın yanından bile geçemezdi. Aynı şartlarda karşılaştırıyo sanki. Bu Linkin Parkçıların %70inin ergen olmasıda bi garip. maNga konserine bile Linkin Park t-shirtü ile gelen sığırdır bunlar. Neyse daha çok küfür etmeden Kesha’ya başlıyalım.

Kesha ünlü olmadan önce fahişenin tekiydi. Striptiz kulübünde felan çalışırdı. Tam zihin kontrollük. Daha sonra sesinin iyi olduğunu fark eden sanırım şuanki menejeri onu birden ünlü yapar. Bakalım neden ünlüymüş.

 İlluminati.

Önce bi we r who we r’dan başlayak.


 
Göz mü o? Kesinlikle.

Şimdi değişik bir tespit var. Normalde reklamlar yasaktır. Şuan değil ama klibin yayınlandığı zamanar yasaktı. Mtv ısrarla bu yasağa karşı gelip hem Lady Gaga-Telephone da hemde bu klipte yayınladı.


 
Plenty Of Fish. Bir arkadaşlık sitesi. Reklamını yapıyorlar.

Sikko bu kısmı atlamış lan. Küpeye bak.

Neyse bu klipleri boşverin de en önemlisine geçelim. Blow.

Üçgen şeklinde.



Unikorn. Kraliyet ailesinin sembolü olan büyülü yaratık.

 
2 sütun. Ortada bir ışık. Işığa-Aydınlığa giden yol. Yandaki küçük heykelciklere dikkat edin Linkin Parkta lazım olcak onlar.




Aleister Crowley’in torunu.

Sadece tek bir kırmızılı var. Matrixi hatırlayan? Orda da aynısı vardı. Sanki onunla dikkat çekip subliminalleri kapatmaya çalışmışlar.

 
Duvara bak. Mermi izleri güzelmiş.


Ulan bu nasıl bir ışıktır ki orda koskoca üçgen yaratıp üstüne sarı üçgeni yapıyo. Photoshopun böylesi.


Aradaki 7 farkı bulanı şukulucam.


Tik Tok klibinde ise sürekli Amerika ve paraya odaklanılmış.



Bu kareyi yakalayana kadar anam ağladı.


Amerika Bayrağı.

Bayrak ters. Satanizmde vardır bu. Ters haç felan. Hatta Eyes Wide Shut'ta şarkılar tersten söylenir.

Tipe bak amk. Bunda bile amerika sevdası var.

Kızımız pek bi para meraklısı. Zaten ismini yazarken bile dolar işaretini kullanır. Röportajlarda eskiden çok parasız kalmıştım o yüzden diyor.


Bu klip full Amerika ve Dolar üzerine kurulmuş. Pek bi bok yok yani.


Linkin Park. Anasını siktiklerim. Çok küfür ederim ben bu gruba. Hiç çaktırmadan milletin anasını sikerler. Çoğu kişi bilmez bunların olduğunu. 1000lerce kez izler ve önündekileri görmez. Ben bu insanlara ciddi ciddi acıyorum. Linkin Park beni çok uğraştırdı lan. Heriflerin youtube hesabında 200 tane video var lan. Çoğu boş ama aralarından şarkıları seçmek sorun. Bide resimlerini aldığım kliplerin isimlerini unuttun o zaten ayrı bi işkenceydi. Önden bikaç resimlerini koyalım.





Numb/Encore.


Son resimdeki herif iyi sığır çıktı amk. Yapıyosan düzgün yap lan. Adamı deli etmeyin lan!!!

Şimdi ki resim biraz garip. Ters psikoloji vardır bilirsiniz. Zihin kontrolünde de kullanılır bu. Hadi Eyes Wide Shut’ta adama o bir şakaydı felan diyo ya onun gibi. Ters psikoloji yapılmış burda. Hatta Avatar filminde de aynısı olduğu söylenir. Tabi yönetmen 33.derece mason olunca akla ister istemez geliyor. Bizim avatarlara değilde; avatarların bize girdiğini düşün. Cinler gibi. Reptilianlar gibi.Ama şöyle birşey daha var ki o daha mantıklı geldi. Satanizmde tersten işleyen bi sistem vardı ya. İşte o daha mantıklı. Ama diğerinde de iyi gibi.

Yandakilere gelince;
 
Sağ taraf: NKC, KARMA, DEADSY, LINKIN, PARK, LURCHEN, MINUTM, HANNAH, LP

Sol taraf: PH, MASK, LINKIN, PARK, DEADSY, HANNAH, MRHAHN, LINKIN, MP

Bu adamlar nerden biliyor bu yazıyı? Bi gariplik var. Yazıyı bi siteden aldım. Umarım bu tespiti doğrudur. Değilse onun yüzünden rezil olcam. Neyse sonuçta ters psikolojim var benim. Gerisi önemsiz.

Sizi sıktım dimi? Bi sürü saçma deşifreler. Çoğunuzun sikinde bile değildir. İyiyi sona sakladım. Hatta bu son bölüm o kadar karmaşıkki 2-3 gündür bu konuyla sabahlıyorum. Bi yeri bitiriyorum başka bi yer buluyorum. Derin bir nefes aldım başlıyorum.


İridescent.

Arkadaş ben hayatımda böyle klip görmedim. Uzaylıdan mı başlıyım kaostan mı bilemedim. Ama çoğunuz uzaylıyı biliyosunuzdur yinede ben bir üstünden geçicem.Diğer konumuza ve en önemlisine sonra geçicem. Başlıyorum.

Tek gözle başlıyoruz.

Cemaat toplanmış Cuma namazı kılıyor.

 
Bunun anlamını tesadüf eseri buldum. Tesadüfün böylesi yani. Buna dönücem birazdan.

 
Yine tek göz.
 
2 sütun arasındaki yol. Masonik simgenin atası.

Kafadaki yıldız ilgi çekici. Aynısını Kesha’da da buldum.

Eyes Wide Shut’ta da vardır. Yanlış hatırlamıyorsam Sümer gök tanrısına aitti.

 2 sütun arasındaki geçit burda daha belirgin.

Arkadaki üçgen mi? Tamda ortasında dünya var. İlginç. Tamamen tesadüf dimi?

Üstteki sembol Eminem’in kolyesine benziyor

Savaşlardan zevk alan birisi gibi. Baksana minyatür savaş yapıyo. Yada savaşlar gerçek ve o adam bu savaşları çıkaran kişi. Alttaki tek gözleri unutmamak lazım.

 
Üstteki G’ye dikkat. G’nin masonik sembol olduğunu bilmeyen kaldı mı?

Bu bir masonik kliptir. Anlamayan gerizekalı var mı?
Şimdi şu uzaylı ve Transformers 3 filmine gelelim. Her klipte uzay gemisi felan kullanırlar. Transformars zaten uzaylı filmi. Peki ayın karanlık yüzeyinde ne vardır? Bilmek ister misin?

İron Sky. Bu bir nazi, uzaylı filmidir.
Filme göre ayın karanlık yüzeyinde Naziler var. 1945’te aya gidip orda yaşıyolar ve 2018de geri dönüp dünyayı yönetiyorlar. Şu klasik naziler ufo kullanıyordu mantığı. Hatta o ufolardan birisini Türkiye’de Nemrut Dağında bulup trenle Almanya’ya götürdükleri söylenir. Bence saçma. Hadi teaserlara bakalım.

Teaser 1 Adamlar giderken onlarca ufo kullanıyo. Dönerken de. Ama dönüşlerinde Ufolar çok gelişmiş ve sayıları çok fazla. Aya koloni kuruyolar.
Buda dönüşleri

Teaser 2 Şu da var.                                             


Teaser 3 We come in peace! Afedersin ama yarramı ye sen. Savaşla olan barış. Kaostan doğan düzen. Aslında iyi filme benziyo grafik felan iyi ama anlatılan saçma.

Kaostan doğan düzen...

İşte bütün olaylar bundan ibaret.           


En sevdiğim kısma geldik. Deminki gösterdiğim tesadüf eseri anlamını bulduğum resmin anlamını görmek ister misin?



Ordo Ab Chao. Kaostan doğan düzen. Bu armayı 33.masonlar takar. Bu kaostan doğan düzenle ilgili harika bir kliplerini buldum.
 
Ordaki küçük şey üçgen mi?


2 sütun arasından çıkıyor çocuk.

Kaos iyice artmış.

Olayların ortasında kalmış bir çocuk. Ve fark ettiyseniz yine ters üçgen. Satanizm.

Çocuk düzeni getirir.

 

O ibne gülüşünü yapar.

Çocuk=İlluminati diye düşününce bence gayet mantıklı. Kaostan doğan düzen. İşte illuminati bunu yapmak istiyor! Bu yüzden savaşlar çıkarıyor. Düzeni barış yerine savaşla getirmeye çalışıyor. İlluminatinin en büyük amacı.

Beğendiniz mi lan? Yorumlarınızı unutmayın.


14 yorum:

  1. çok iyi bir araştırma. belli ki baya emek vermişsin. bilgilendirme yanı iyi. yalnız resimler arasını o resmin geniş yorumlarıyla doldursan daha açıklayıcı olur. çok güzel detaylar yakalamışsın fakat herkesin çat diye anlayacağını sanmam. yüksek telden bir yazı olmuş. ama güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. hangi resim panpa?
    Bu arada evet haklısın herkesin kolay anlayamıcağı bir yazı oldu :D

    YanıtlaSil
  3. yani çoğu resmi. açıklayıcı yorumlarla felan ,o derken ilgili resmi anlamında.

    YanıtlaSil
  4. plenty of fish sitesini bi araştırmak lazım sahibi kimdir nedir falan. yazı çok güzel olmuş özellikle sondaki çocuğun getirdiği düzen kısmı falan acayip hoşuma gitti. helal olsun panpa. ama küfürü evet kaldırmalısın çünkü bunu sadece bizim gibi taşşak insanlar okumicak. 30-40 yaşındaki adamlarda okucak ve küfür görmek istemezler. tekrar tebrik ettim panpa güzel yazı.

    YanıtlaSil
  5. gayet güzel, hatta baya güzel. son cocuk kısmını cok sevdim. devam panpa devaaaam :D

    YanıtlaSil
  6. güzel yazı olmuş emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. merhaba piç, yazdıklarını inci'de buldum. aferin amk sikkodan daha eğlenceli yazıyorsun. artık seni takip ediyorum lan. bir isteğim olacak senden. şu matrix serisi üzerinde bir şeyeler yapsan diyorum? tüm seriyi ele alacak şekilde.. replikler mekanlar falan çok ağır anlam taşıyor bence lan. hadi görüşürz.

    YanıtlaSil
  8. panpa söz veremem ama düşünücem belki ilerde yazarım

    YanıtlaSil
  9. tamamen MıchealSikkifild adlı blog sitesinin bir özentisi şeklinde olmuş Özellikle küfür katman lafların arasına baya ondan özenmişsin bunu gösteriyor..Ben buna pek takılmadım zaten ama yapacağın açıklama geniş kapsamlı ayrıntılı ve net delillere dayandırılmalı..Bunu okuyan arkadaşlar kanıt görmek ister..Yani şöyleki söylediğin filmin yapımcısından oyuncusuna onun içindeki repliklere ve subliminallere geniş yer veren yazılar yazmalısın..Matrix FİLMİNİ SORAN ARKADAŞ FİLİMİ DAHA KÜÇÜKKEN İZLEMİŞTİM VE SADECE EFEKTE BAKIP İZLEMİŞTİM BİRÇOK İNSAN GİBİ AMA O FİLİMİ 1 HAFTA ÖNCE İZLEDİĞİMDE BU KONULARADA AŞİKAR OLDUĞUMDAN ŞOK OLDUM...FİLİM RESMEN BİR YAHUDİ-SİYONİZM-MASON FİLİMİ..EN BASİT ÖRNEKTEN NEO VE MORFEUS UN KURTARMAYA ÇALIŞTIKLARI ŞEHİRİN İSMİ? SIKI DURUN="ZİON" ZİON ne DİCEKSİNİZ BELKİAMA ZİON MASONLARIN KULLANDIĞI YILDIZ YANİ İSRAİL DEVLETİNİN 2 ÜÇGENİN BİRBİRİNE GİRMİŞ YILDIZI..VE FİLİMİ İZLEDİĞİNİZDE 101 RAKAMINDAN TUTUNDA MASONİK ŞİRKETLERİN REKLAMLARINA KADAR YOK YOK

    YanıtlaSil
  10. linkin park ın son albümünü iyi incele dıştan illuminati gibi gözüküyor ama şarkı sözleri falan anti illuminati ye vuruyor wretches & kings o şarkının başındaki konuşma çok etkileyici aslında şarkıdada zaten sefiller ve krallar sizin için geliyoruz falan diyor bu adamlar isteyerekte girmiş olabilirler bilmiyorum fakat ama şuan bulunmak istemiyorlar illuminati nin içinde o çok belli istersen link atarım panpa son albüm incelemesini

    YanıtlaSil
  11. sikkoyla ortak olsanıza hafız tadınızdan yenmiyonuz ha :D

    YanıtlaSil
  12. linkin park hayranı olarak sana sunu söyleyebilirimki saglam masonlar her sarkı sözlerinde son albumlerınn bi kac parcası harç iyice yerlestrirler bilinç altına hatta suda var aile yasamlarında carpık ilişkileri solist uzerindeki okultk öğretide ki simgeleri içeren dövmeleri sözleriyle mason değil demek mallık olurdu. suanda cıkmakmı istiolar bilemıorum ama albumlrı patlama yapmadı ve değişime ugradılar ondan cıkmak istiolarmıs gb hayran kazanmaya çalısıyor olabilirler. yıldız onların güneş gb tanrısallastrdıkları imgesellerden biri.Jay -z ve busta ryhms gb rastafaryanlarla düetleri var bu elemanların bunlar yasıyolar porno yıldızyla fln evlı adam nedn cıksın masonluktan

    YanıtlaSil
  13. Seni bilmem ama ben Linkin Parkın illuminati üyesi değil tam tersine İlluminati düşmanı olduğunu düşünüyorum. Şarkılarında falan semboller koyar ve eliyle üçgen işareti yapar. Fakat şu da var ki İlluminatiye karşı olan Muse grubu da bunu yapıyor. İnsanları illuminati hakkında bilgilendiriyorlar. Sizin gibi mallar ise illuminatici olduğunu düşünüyor. Hadi Kesha falan illuminati orası doğru. Ama Linkin Park kesinlikle bir illuminati düşmanı ve şarkılarında hep kaostan bahsederler bir kliplerinde bu Amerikada bir ormanda yapılan baykuş sembolü olan bir toplantı vardır onu gösteriyorlardı.
    Sonuç şudur ki Linkin Park İlluminatici değil illuminati düşmanıdır.

    YanıtlaSil
  14. linkin park olayına katılmıyorum,linkin park anti-illuminati.Eminem de anti illuminati olmasına rağmen o da yapıyor,linkin park ın illuminati olduğunu söyleyen kişi,mal değneyidir, hatta mallık konusunda master yapmıştır,LİNKİN PARK ANTİ-İLLUMİNATİ,BUNU KOCA KALIN KAFANA SOKK

    YanıtlaSil