Mail atmayın. Hotmail taşak geçiyor benimle. Kapattı ibneler :(( Bana da ulaşmaya çalışmayın. Hala 1-2 cengaver ısrarla tespitlerini yayınlatmaya çalışıyor. Basın gidin lan.

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Mason Sikertmesi

Daha 1000 gösterim bile olmadı ama yazı yüklüyorum. Değerimi bilin piçler.

Masonluk nedir? Konusuna değinmek istiyorum. Ha bu arada unutmadan söyleyim. Malum ramazan geldi. Küfür edemiyoruz. Sanırım önümüzdeki 1 ay küfür edemicem ama bu yazıda masonların anasını sikicem.

Bu taşaklı orospu çocuğu masonlar aslında duvarcı. Bu bilmiyodun dimi yarram? Masonun anlamı duvarcıdır. Nette aramayın amk ansiklopediden baktım ahahah. Bu pergel felan varya bunların simgesi. Çırak-Usta gibi rütbeleri de bu yüzdendir. Ordan geliyo işte. Bi zamanlar ameleydi bu götlekler. Bende geçen gün öğrendim amk bu belgeseller de hiç anlatmıyolar amk.Dur la simgelerini de hepsini topluca koyuyum. Sonra bana gelip abi bu mason işareti mi? Abi şu mason işaretine benzemiyo mu? Diye gelmeyin.

Not: Gerçektende yapan var amk.

 Bu simgelerden uzak durcan. Pek belli değil ama ortasında G var. G'den de uzak durun. Bide 2 sütun olan geçitlerden. Hele ki damalı zemin varsa.
Piramidi bilmeyen kaldı mı? Novus Ordo Seclorum=Yeni Seküler Düzen=Yeni Dünya Düzeni



Ünlü mason tokalaşması ve nizam duruşu. Atatürk'e mason diyenlerin amına koycam. Sırf duruşu yüzünden mason yaptılar adamı. Lan amcık herif ona mason deme hakkını bile Atatürk verdi daha ne diyon sen?

Baphomet. Masonların taptığı şeytanlardan biri. Altı erkek üstü kadındır. Bunu artık her yerde görür oldum. Etrafımız ateist, satanist, luciferian kaynıyo anasını satıyım.

Ha bide bu orospu çocukları 7 rakamını çok sever. Yeni bir loca kurmak için 7 locanın 7 büyük üstadından izin alınmalıdır. Ayrıca yıllık ayinleri de vardır. Her 7.ayın 7sinde ayin yaparlar topluca.

Sembolleri zaten herkez biliyodur ama ben yinede koydum. Şimdi bide üye alımına gelelim. Hatta Türkçe.  http://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk Bilmeyenler için söyleyim evet! Türkiyede de varlar. Hatta illuminatinin elebaşı olan 10 kişiden birisinin Türkiye’den olduğu söylenir. Bence doğru.

Bide bu orospu çocuklarının locaları var. Türkiye’de 18.yüzyılın başlarında kurdular localarını. Bu matbaayı getiren herif vardı ya İbrahim Müteferrika oda masonmuş amk. Mason locasına üyeymiş. Zaten isminde hayır yok amk müteferrika ne lan?

Bunlar taa Osmanlı’da içimize girmişler. İlk Osmanlı locası olan Türkiye Büyük Maşriki’nin üstadlığına 1.Dünya Savaşı sırasında sadrazam olan Talat Paşa getirilir. Yuh amk! Masonlar bizi yönetiyo işte al sana bi kanıt daha. Şeyhülislam Musa Kazım Efendi’nin de mason locasına üye olduğu söylenir. Duyunca bi afalladım. Hem Şeyhülislan yani dini konularda danışılan kişi, hemde mason. Vay amk. Daha bitmedi. Bide Cumhuriyet tarihindeki biline masonları yazıyım.

Hasan Saka-Başbakan

Şükrü Kaya-İçişleri Bakanı

Tevfik Rüştü Aras-Dışişleri Bakanı

Nevzat Tandoğan-Ankara Valisi

Muhittin Üstündağ-İstanbul Valisi

Makamlara bakınca pekte küçümsencek şeyler değil. Şuan Türkiyedeki en büyük loca olan Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locasının 154 locası ve 10.700 civarı üyesi vardır.

Durun bide derecelerini yazalım. Her yeni üye 1.dereceden başlar. Üye olmadan önce yanlış hatırlamıyosam yüksek dereceli 2 masonun kefil olması gerekiyordu.

1. Derece: Çırak
2. Derece: Kalfa
3. Derece: Usta
4. Derece: Ketum Üstat
5. Derece: Mükemmel Üstat
6. Derece: Sır Kâtibi
7. Derece: Nazır
8. Derece: Bina Emiri
9. Derece: Dokuzlar’ın Seçilmiş Üstadı
10. Derece: Onbeşler’in Seçilmiş Üstadı
11. Derece: Yüce Seçilmiş Şovalye
12. Derece: Üstat Mimar
13. Derece: Solomon Krallığı’nın Şovalyesi
14. Derece: Yüce Üstat (Kutsal Kubbe Büyük Seçilmişi)
15. Derece: Doğu Şovalyesi (Kılıç Şovalyesi)
16. Derece: Kudüs Prensi
17. Derece: Doğu ve Batı Şovalyesi
18. Derece: Salipverdi Şovalyesi (Güllü Haç Şovalyesi)
19. Derece: Büyük Pontif (Yüce İskoçyalı)
20. Derece: Düzenli Locaların Büyük Saygıdeğer Üstadı
21. Derece: Prusya Şovalyesi
22. Derece: Lübnan Prensi (Kral Baltası)
23. Derece: Sır Sandığı Başkanı
24. Derece: Sır Sandığı Prensi
25. Derece: Tunç Yılan Şovalyesi
26. Derece: İskoçyalı Papaz (İnayet Prensi)
27. Derece: Kudüs Tapınağı’nın Hakim Amiri
28. Derece: Güneş Şovalyesi
29. Derece: Saint Ande Büyük İskoçyalısı
30. Derece: Seçilmiş Büyük Kadoş Şövalyesi
31. Derece: Büyük Müfettiş Kumandan
32. Derece: Kutsal Sır Yüce Prensi
33. Derece: Hâkim Büyük Genel Müfettiş

Üst derecelerin görevlerini yerine getirip bütün yapılan ayinlere felan katılırsan derece atlarsın. Normalde 4e ayrılıyor dereceler. Ama burda 7ye ayrılmış. Sonradan değiştirilmiştir.

Ayrıca bu salaklar kendi aralarında kavgalılar. Yemişsim kavgasını amk keşke birbirlerini yoketselerdi. Anderson Anayasasını çıkarıyor İngiliz Büyük Locası. York Locası ise resti çekiyo sikerim belanızı diyo ama sonra barışıp İngiliz Birleşik Locasını kuruyolar.

Amk yazasım gelmedi şimdi. Nette çok yavaşladı resim bakcam bakamıyorum. Anasını siktiğimin Gmleri Allods Online’ın amına koydu. 750mb güncellemeyi 20-30kb/sn. İle indiriyorum lan yazık bana. Neyse ben yinede bişeyler yapıp yazıcam.

Bu masonların Türkiye’de ki işlerini az çok öğrendik. Şimdi herkesin merak ettiği büyü kısmına geliyorum. Cin çağırma ayinleri felan çok ünlü bu heriflerin. Hatta Alester Crowley varya şu Atatürkü çok seven Atatürk Crowley diye oğlu olan. O herif bi aralar şeytanın oğlu golemi dünyaya getirmeye çalışmış. Bu büyüler için Kabalayı kullanıyorlar. Kabala mıdır kabbala mıdır her ne sikimse.  Ben kabala dicem. Uzun zamandır hayalimiz olan Blog Tv Kabala Sikertmesi’ni yapamadık. Nese bizde buraya yazarız.

Kabala 2.-3. Yüzyıldan beri yazılan kitapların tamamına denir. Bu kitaplarda meditasyon yöntemleri felan yazmaz. Çoğu kişi öyle sanıyo öyle tanıtılıyo. İçlerinde büyü vardır. Hatta bir büyüyü yaparken 4 kişiden birinin öldüğü, birinin yaralandığı, birinin delirdeği ve diğer şanslı piçinde büyüyü tamamladığını okumuştum. Anlıcağın her babayiğit yapamıyo büyüleri.

Kitabı yazanlar yahudiler. İsteyen araştırsın kitapları yazanların alayı yahudi. Bu kitaba çevirme kısmını pek çözemedim ama tahminimce bu piçler ağızdan ağza dolaştırıyodu bu büyüleri 2-3 orospu çocuğu da kitap haline getirdi.

Bu kabalayı okumak böyle yazmak kadar kolay değil. Şifreli olduğu için her kendini aynştayn sanan liseli okuyamıyo. Belki liselilerden gizlemişlerdir amk kitabı. Düşünsenize piçler sürekli am göt meme arar. Çöpçatanlık sitesi gibi kullanırlar büyüleri. Ben şahsen her boku beklerim liselilerden. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Zamanında Hz.Süleyman bütün kitapları toplatıp büyü kullananları idam ettiriyordu. Sonra bi tane anası kaşar topluyo hristiyanları Kudüs’ü alıcaz yolda ölenlerde şehit olup cennete gidicek deniyo ve nerde cennete kestirmeden gitmek isteyen aynştayn tipli orospu çocuğu varsa haçlı seferine katılıyor. 1.Haçlı seferinin esas amacı Süleyman Tapınağının altındaki kitaplara ulaşmaktır. Ve başarıyorlar da. Kitapları ele geçiren şövalyelere de Tapınak Şovalyeleri deniyor. Bunlarında bi üstünden geçmiş olduk.

Bide bunların Tree Of Life felsefesi var. Ne boka yaradığını bilmiyorum. Bilmem için kabala dersleri almam lazım amk. O yüzden özet geçiyorum. Ne kadar iyi bi insan olursanız dininize sahip çıkarsanız o kadar üst seviyede olursunuz. 10.seviye Tanrı’dır. 9/11 hatırladın mı? Allah yoktur demeye çalışıyorlar orda . Zaten ikiz kulelerin ortasındaki daire şeklindeki  topta Kabe’yi temsil eder. İlahi dinlere bir savaş açtılar. Saçmalıyo diyenlerin anası yanımda. 
 
Ahanda Tree Of Life.

Başka ne anlatıyım piçler? Beynim durdu. Başka ne vardı ki anasını sattığımın masonlarında. Ana demişken mason olmak için orospu mason bir annen olmalı. Yoksa sikseler mason olamazsın.  Masonlar.org un bi sözü var. Masonluk, masonlardan öğrenilir. Sitelerinde her türlü sembol paylaşımı felan yasaktır. Bi avuç orospu çocuğu toplanmış işte.


Reptilianlara gelmek istiyorum. Aslında hepsi cin. 2012de götlerinden uzaylı çıkmıcağına göre bence reptilianları kullanıcaklar. Hatta kraliyet ailesinin reptilian soyundan geldiği söyleniyo. George Bush ztn reptilian diyolar. Belki de cinler yaptırıyodur bunları. Kim bilir. Düşündükçe deliriyo insan amk. Birkaç yabancı site araştırdım ve sikimdirik ingilizcemle bikaç şey okudum. Reptilianların çok zeki olup telekinetik güçleri olduğu söyleniyor. Hatta bazıları görünmez olabildiklerini söylüyor ki bu doğru olabilir. Çünkü cinler bize sadece istedikleri zaman gözükürler. Durun bi saniye. Burda yazdığına göre piramit yapımlarında, maya tapınağı yapımlarında da bunlar yardım etmiş. Bu kısım saçma amk. O piramit teranesi bence Kayıp Kıta MU'dan başkası değil. En mantıklısı o bence.

Birde David abimiz vardır ki bu konuyu ilk ortaya atanlardan. David İcke’den bahsediyorum. Başkasıyla karıştırmayın sonra. Bu abimiz çok ısrarlı bu konuda. Sürekli seminerler veriyo reptilianlar hakkında.
Bir çoğu bunları uzaylı sanıyo. Üstteki bilgilerden bi kısmını orlardan çöktüm o yüzden biraz saçma amk. Uzaylı fanlarından bilgi alanda kabahat. Ama neyse her kaynaktan yararlanıp karşılaştırma yapmamız lazım.

Hz.Adem ve Hz.Havva’yı yoldan çıkaran şeytanda yılan kılığındaydı. Tesadüfe bak sen. Birde benim çok üstümde durduğum Doctor Who var. Herifler açık açık reptilianları veriyolar. Yeraltında yaşıyorlar. Dünyaya çok önceden yerleşmişler ve kıyameti görebilmek için birbirlerinin uyutuyorlar.

Bu arada sikkonun yazılara bi bakıyım kaçırdığım yer kalmasın dedimde biraz tutarsız. İlk yazıda İcke konuyu genetiğe bağlıyor diyo 2.de ise cin çağırma ayinlerine bağlıyor diyo. Sikko duy sesimizi de bi açıklık getir o konuya.

Reptilian olmak için insanlar lazım. Cinler insanları ele geçirip reptilian oluyor. Bu benim tespitlerimden birisi çünkü zihin kontrolü altına girenlerin bir kısmı reptilian olarak geziyor. Şahitlerde var. Monarch Projesi bambaşka bir proje. Dünyayı ele geçirmeyek isteyenlerin en büyük silahlarından. Bu şahitlerle ilgili bir video vardı ama sanırım internetten sildiler. Bulursam bu yazıya eklerim. Monarch’da çalışanlardan birkaçının reptilian gördüğü kesin. Tariflerine uyuyor. Bu reptilianları küçümsememek lazım çünkü görenler özellikle çok güçlü göründüğünü söylüyor. Gerçekten ilginç şeyler bunlar. 

 Alın size reptilian. Durun birde video vardı. İçinde bisürü resim var amk. Onlara bakın. Firavun zamanından kalma olanlar var. Günümüzde Firavun Ailesi=Kraliyet Ailesi olduğunu unutmayalım. Zaten kraliyet ailesi reptilian soyundan denmesinin sebeplerinden biriside budur. Neyse videoyu veriyim. http://www.youtube.com/watch?v=NLhPXbhSe8M izlenme sayısına dikkat. Yandakilere de bi göz atın. Çok ilgi çekiyo bu olay. Herkes reptilianları uzaylı sanıyor. Hatta insanların evrimini engellediklerini söylüyorlar.

Beynim sikildi amk. Başım ağrıyo lan konuları unuttum. Başka bikaç şey daha yazcaktım. Ha bide şu aynada cin görme var. Herkes bilir bunu. Bütün filmlerde vardır. Her zaman ilaç dolabından bi ilaç alınır kapatırken arkada bi yaratık yada birisi olur ordakinin ebesini hoplatır. Lostta bile var lan. Bi kule buluyolar. Tepesine çıkınca aynalar buluyolar ve izlendiklerini anlayınca Jack aynaları parçalıyor. Hatırlayan varsa el kaldırsın. Anasının amını kazandı. 

Aboo.... demin bi sayfada çok ilgi çekici bir tespit buldum. http://www.illuminati.org/ girin buraya. Ctrl+A yapın ve kocaman yarrak resmi sayfanıza çıksın. Şaka lan şaka bir sayaç çıkıyor. Sanki bize ölüm saatiniz alın götünüze sokun diyo orospu çocukları. 7 aralığa denk geliyor. 1. ve 2. Dünya Savaşı 7 aralıkta çıktı. Sanırım 3.sü gelcek.

13 yorum:

  1. iyi iyi devam. 7 aralık olayı da cok enteresan

    YanıtlaSil
  2. Panpa okuyan olmadıktan sonra iyi olsa kaç yazar...

    YanıtlaSil
  3. aga bence şu anki hit sayısı bile güzel. sen yeni başladın.hemen pes etme öyle. zamanla artar görürsün reklam yapmaya bak sen.çalışmaların hakkaten güzel. sikko yapsın iki reklam işte.ne kaybeder.

    YanıtlaSil
  4. aga kendin söyle. beni söyleyince tınlamıyo. eğer okurları söylerse dikkate alır.

    YanıtlaSil
  5. sonuç yok. sikkonun götü kakmış belli ki. amaan nese boşver. sen kendi çalışmalarına bak. emeğin karşılıksız kalmaz korkma.

    YanıtlaSil
  6. özet temiz bilgi eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Şey peki bu illuminatinin başında 10 adam var diyorlar. Reptilian onlarıda mı yönetiyor? Yani onlar aslında Reptilian mı?

    YanıtlaSil
  8. Allah mehdiyi gönderip hepimizi kurtaracaktir sevgili mümin kardeslerim, dert etmeye ne gerek!

    YanıtlaSil
  9. gülüyim mi ağlıyim mi bilemedim.bilgiler için emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. ULU ÖNDERİMİZ VE TÜRKLERİN SON BAŞBUĞU MASON DEYİLDİR O DURUŞ BİLĞE KAĞAN YANİ TÜRK DURUŞUDUR Kİ bilğe kağan bu romada kurulan gizli örgüt daha meydanda yokken vardır ondan önceleri bile var hatta mö yapılmıs anıt heykelleri bile var elini kalbine götüren Türk başbuğları ATATÜRK'Ü BİLEN TÜRK TARİHİNİ BİLİR bu siteye girip okuyun : http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1950

    YanıtlaSil
  11. Guzel anlatmissin agzina saglik bizim su cinler hakkatten olmus reptilian cinlerde kendilerini bi bok sanmaya baslicaklar bunlara prim verenlerin sayesinde aaa biz neymisiz lannn gibilerinden cinlerden korkmuyorum sahsen gorsem ana avrat duz gidicem o derece

    YanıtlaSil